LC Interiors

Baker's Kitchen

4319 Esquire Cir - Web-4.jpg
 
 

About the project:

A timeless all white kitchen with natural finishes bring warmth to this family hub. The island’s grand length took over the traditional breakfast table area. This family lives the hustle and bustle of kid’s sports, meals at different times, and homework at the island.

This is truly the heart of their home and now leads to more organized quality time. A breakfast zone allows the kids to help themselves while their hustle and bustle is separate from mom packing lunches. The kids are out the door with lunches in hand…and mom turns to her walnut butcher block counter where she practices her passion for baking.

An eight-foot-tall door was replaced a short bay window allowing more light in and changing the decades old architecture. We moved a few walls, included a pantry around the corner with extra storage and freezer space. Everything has its space, even the puppy’s den under stairs.

 


 
 
4319 Esquire Cir - Web-5.jpg
4319 Esquire Cir - Web-9.jpg
4319 Esquire Cir - Web-12.jpg
4319 Esquire Cir - Web-17.jpg
4319 Esquire Cir - Web-15.jpg
4319 Esquire Cir - Web-11.jpg
4319 Esquire Cir - Web-2.jpg
4319 Esquire Cir - Web-6.jpg
4319 Esquire Cir - Web-13.jpg